FBS april 2018

Mads Broe Liebmann den 18-05-2018
    Program for årets sidste skoledag - fredag d. 29. juni
    - alle forældre er meget velkommen fra kl. 10.30 :-)

Kl. 9.00 Alle møder i klasserne - Sfo'en har åben fra kl. 7.30
    Kl. 10.00 Frikvarter
    Kl. 10.30 - 11.30 fælles afslutning i gården med fællessange, Barfodprisen, Bogprisen, 9.kl's sang, lærersang, MGP indslag etc.
    Kl. 11.35 God sommerferie og på gensyn i det nye skoleår
    Kl. 12.00 Fortet åbner tidligere denne dag for Barfodbørn

NB:
    Skolestart d. 13. aug. 2018 kl. 10.00
    Sfo'en åbner mandag d. 30 juli 2018 kl. 7.30 til 17.00

Thomas Riis den 19-04-2018
    Har du kigget langt efter FerieWebAvisen?

FerieWebAvisen har skiftet navn til Sommer på Frederiksberg. Konceptet er samtidig ændret en smule til fordel for mere åbne aktiviteter, som ikke kræver tilmelding. Det giver jer som familie mere fleksibilitet i forhold til at planlægge jeres ferie.

Derfor bliver aktiviteterne også fremover centreret omkring fire samlingspunkter i byen: Hovedbiblioteket, KU.BE, Lindevangsparken og Medborgercentret Nordens Plads, hvor børnene kan dukke op og frit tage del i dagens aktiviteter.

Sommer på Frederiksberg får sin egen side under KU.BEs hjemmeside kube.frederiksberg.dk. Vi udsender også et katalog, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter. Kataloget lander på byens skoler og biblioteker i uge 21.

Enkelte aktiviteter i foreningsregi vil stadig kræve tilmelding. Datoer og beskrivelse af aktiviteterne vil fremgå af Sommer på Frederiksberg-kataloget og KU.BEs hjemmeside i løbet af de næste uger.
    God sommer på Frederiksberg!

Frederiksberg Kommune
    Kultur og Fritidsafdelingen
    Thomas Riis den 09-03-2018
    Frederiksberg Kommune tilbyder som i tidligere år feriekoloniophold til børn, der bor eller går i skole i Frederiksberg Kommune. Se vedhæftede. (0. - 7. klasse)